17. mai feiring med minifestival på Forum Scene

21
.
March
2024
Sammen med gode venner tar vi 17. mai feiringen inn på Forum Scene.

Godfrey Manoharan kjent fra bl.a. "Middag med Godfrey" tar med seg velkjente Bien og andre venner og ser til at vi får kjøpt noe digg mat. Vi får konsert med en av de sterkeste nye pop stemmene i Bergen; Michelle Ullestad samt at både Love Pump aka Liliana og Jassbevegelsen med Espen Horne og venner spiller opp til dans og kos.

I tillegg har vi noen overraskelser på lur.

Michelle Ullestad

Michelle Ullestad har raskt etablert seg somen bemerkelsesverdig nykommer og låtskriver innen det norsk språklige pop universet siden hun ble kåret til Årets Urørt av NRK P3 i 2022. Hennes låtskrivertalent og ærlige beskrivelser av livets mange utfordringer har høstet store lovord i norsk presse og musikkbransje, og låter som “Emilie”, “La meg ligge” og “Jeg vil ha mer” har vært i høy rotasjon på nasjonal radio. Sjelden ser vi en artist og låtskriver med en så sterk evne til å formidle sine såreste og vanskelige tanker på en så treffende og medmenneskelig måte, innbundet elegant i fengende pop.

Love Pump

DJ Love Pump ble født i Portugal av angolanske foreldre, og vokste opp i Bergen, der hun deler klubbkonseptet Klubb Diaspora med sin søster Miss Tati. DJ Love Pump er inspirert av hete klubbkvelder fra både Lisboa i Portugal og Luanda i Angola og spiller alt fra kuduro, afro-house, baile funk, kizomba, afrobeats, amapiano, gqom til soulful- og deep-house.

Jassbevegelsen

Bak Jassbevegelsen står Espen Horne, bl.a. kjent fra det legendariske klubbkonseptet; Jassbox. Jassbevegelsen spiller dansbar "fullfargejass" som virkelig setter fyr på dansegulvet. Her får en funky gullkorn, organsik, vill og deilig musikk.

Ingen bedre måte å feire dagen på!!

Flere saker

Nyhetsbrev

Kom på innsiden, få nyhetsoppdateringer fra Forum Scene i din innboks.

Nesten ferdig! Sjekk din e-post.
Du får straks en e-post hvor du samtykker til å motta markedsføring gjennom nyhetsbrev fra Forum Scene. Problemer? Kontakt post@forumscene.no
Oisann!
Noe gikk galt når vi prøvde å sende inn forespørselen...
Prøv igjen.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.