Viktig informasjon om dette arrangementet.

Situasjonen rundt Covid-19 påvirker enkelte arrangement, inkludert dette.

Les mer om hva dette betyr
27
02/2021
27
02/2021
TIL
2021
TIL

boy pablo

20:00
Forum Scene

boy pablo til Forum med sin Wachito Rico Tour!

boy pablos debutalbum "Wachito Rico" slippes i oktober. Kort fortalt er tittelen er et chilensk uttrykk som røft oversatt betyr "kjekk gutt", og albumet kan sies å være både konseptuelt og biografisk. "Wachito Rico" kretser rundt en ung karakter skapt av Nicolas, og gjennom albumet får vi oppleve personens opp- og nedturer innen kjærlighetslivet.

Sist gang boy pablo spilte i Bergen var det for et fullsatt Røkeriet på USF Verftet. Denne gangen tar han turen til Forum!

Selv om karrieren tok av i 2017 med popsensasjonen "Everytime", har han (Nicolas Muñoz) siden den gang følt seg mer knyttet til egen kunst enn noensinne. Det boy pablo-prosjektet som mest ble startet for gøy har siden den gang blitt en kreativ visjon han har fulgt med full styrke, og som allerede har tatt han svært langt i popverdenen.

Med offentliggjøringen av det etterlengtede debutalbumet og slippet av singlene «hey girl» og «honey», sammen med de fantastiske videoene og historien om den krøllete karakteren (og alter egoet) Wachito Rico, har fanbasen steget ytterligere flere hakk. Serien fortsetter nå med singlene «rest up» og b-siden «people», begge låter som handler om mental helse, ensomhet og depresjoner. Men, selv om låtene denne gangen har en noe mørkere undertone, er de fortsatt ugjenkjennelige boy pablo-låter med den lett bekymringsfrie, opptempo og catchy vibben.

Bergens nye kulturscene,
med røtter tilbake til 30-tallet.

Dette er Forum