Viktig informasjon om dette arrangementet.

Situasjonen rundt Covid-19 påvirker enkelte arrangement, inkluderte dette.

Les mer om hva dette betyr
1
05/2020
1
05/2020

COVER ME - a tribute to Bruce Springsteen

19:00
Forum Scene

Corona-info:

Arrangementet er utsatt. Ny dato kommer.

Fredag 01. mai kommer tribute bandet COVER ME til Forum Scene. Dette må du ikke gå glipp av!

”Håvard Bakke i front av 10 musikere, 30 låter og en 3 timers energibombe av en konsert! Et dypdykk ned i karrièren til en verdens største artister og scenepersonligheter. ”

”I 2006 satte prosjektleder og hovedvokalist Håvard Bakke i gang med sitt drømmeprosjekt. I bunnen lå et brennende ønske om å fremføre musikk av sin store helt Bruce Springsteen, men samtidig også formidle noe av det man kan oppleve på en konsert av sjefen sjøl; nemlig en uslåelig, livsbejaende miks av musikalitet, dynamikk, lekenhet, spilleglede og positiv energi. Musikere ble håndplukket fra det levende musikkmiljøet i Sandvika utenfor Oslo, og låter fra en lang og rikholdig karrière ble behørig valgt og satt sammen. 13 år senere ruller toget videre, og COVER ME er igjen klare til å begi seg ut på veien med sine energiske konserter.

Håvard sier om COVER ME: «Vi er ikke et coverband. Vi er et TRIBUTE-band! Vi forvalter en idè og en katalog fra en artist som legger lista stadig høyere som liveartist. Det er ubeskrivelig moro, men også et klart ansvar. Det prøver vi å følge opp med å plukke låter fra hele hans karrière – kjente og mindre kjente, og sette sammen nye setlister for hver eneste konsert, slik at hver opplevelse blir annerledes og unik. Eller som sjefen sjøl sier: «I can’t promise you life ever after – but I can promise you life right now!» Håper vi sees der ute.»

Konsertene har så langt fått bl.a følgende reaksjoner:
”Oslo-bandet forlater Hamar med en sterk femmer, og ville sikkert gjort Bruce Springsteen stolt.” Terningkast 5 (Hamar Arbeiderblad 2018)
”…et hardtarbeidende band i beste E-Street Band-tradisjon…” (Oppland Arbeiderblad 2017)
”…en ekte maratonkonsert i The Boss´ ånd.” (Oppland Arbeiderblad 2017)
“...tre timers Springsteen-fest! Terningkast 5. (Drammens Tidende – 2011)
”Tre timers Springsteen-sprengstoff!” (Budstikka - 2006) ”Skremmende likt originalen!” (Blood Brothers – Springsteens norske fanklubb)
”Gjengen innfrir igjen!” (Budstikka – 2009)

Les mer på www.coverme.cc eller bandets Facebook-side, med drøyt 7300 følgere.

*Dørene åpner kl. 19:00
*Aldersgrense 18 år
*Ståplasser og unummererte sitteplasser.

Bergens nye kulturscene,
med røtter tilbake til 30-tallet.

Dette er Forum