31
10/2019

Emilie Nicolas

20:00
Forum Scene

Emilie Nicolas er endelig tilbake med full musikalsk kraft. I 2018 slapp hun albumet «Tranquille Emile» til strålende mottagelse. Nå tar hun med seg sin unike stemme og sitt nye låtmateriale til Bergens splitter nye konsertscene Forum!

På denne runden skal Nicolas blant annet spille to konserter i Operaen i Oslo (begge utsolgt!) samt på et knippe utvalgte konsertscener landet over. Vi synes det passer utmerket at den første konserten som annonseres i flunkende nye Forum er med nettopp fantastiske Emilie Nicolas.

Det nye albumet inneholder elleve helt nye låter om det uhåndgripelige, men samtidig nære og hverdagslige med å være et menneske i den store verden. I tillegg til Emilie, produsent Eivind Helgerød og co-produsentene Anders Opdahl og Nicolay Svennæs Tangen, har en lang rekke venner og artistkollegaer bidratt og på ulikt vis satt sitt preg på resultatet.

Emilie Nicolas gjorde seg for alvor bemerket da hun slapp debutsingelen "Pstereo" i 2013. Kort tid etterpå fulgte albumdebuten Like I'm a warrior (2014). Albumet gikk til topps på VG-lista, ble kåret til årets beste norske album av Aftenposten og Emilie hentet hjem to Spellemannpriser, i kategoriene "Årets nykommer" og "Årets popsolist".

Emilie er både pop, R&B og elektronika – servert med jazzens følsomhet.

Bergens nye kulturscene,
med røtter tilbake til 30-tallet.

Dette er Forum