Frida Ånevik

FRA
Wednesday
13
.
March
2024
Til
Til
Starter
20:00
Dørene åpner
19:00
Varighet
ca. 75 min
Sal
Forum Scene
Aldersgrense
18 år

Publikums- og kritikerfavoritten Frida Ånnevik har fra sin debut i 2010 formet et uttrykk der tradisjon og nyskaping smelter sammen, og trives godt med å både passe inn i – og samtidig utfordre det å være visesanger.

Med albumet «Andre sanger» som kom i 2019 fikk Frida stor suksess. Albumet bestod av gjendiktninger av sanger som er blant Fridas favoritter og som hun med glans gjendiktet til norsk. Dette var låter fra fra solide artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian.

Den 9.febuar 2024 kommer det nytt album, «VI», der publikum allerede er blitt kjent med tre låter "Danse og grine", "Alt hu treng" og "To over tolv", som høstet terningkast fem og seks hos anmelderne.

Gjennom pandemien da alt ble snudd på hodet med måneder med hjemmekontor i 2020, fant Frida og kollega Chris Holsten hverandre musikalsk og laget en norsk versjon av verdenshiten «If The World Was Ending» (JP Sax / Julia Michaels). På norsk ble den «Hvis verden» og teksten traff publikum i alle aldre. Låten ble kåret til «Årets låt» på Spellemannprisen 2020, og er hittil strømmet mer enn 22 millioner ganger!

Dørene åpner kl. 19:00

Konsertstart kl. 20:00

Varighet: ca. 75 min

ID: 18 år

Servering: salg av øl, vin, cider og alkoholfritt

Foto og lyopptak forbudt.

Rullestolplass og evt. ledsager selges på nett. De er plassert i parkett venstre rad 12

Grupper & Hotellpakker: ring tlf. 55216170 / revyogteater.no

Arrangør: Bergen Live