Viktig informasjon om dette arrangementet.

Situasjonen rundt Covid-19 påvirker enkelte arrangement, inkluderte dette.

Les mer om hva dette betyr
28
08/2020
28
08/2020
TIL

Pattesutter + Emil Stabil

19:00
Forum Scene

Corona-info:

Ny dato er 28.08.

Brilliance Live presenterer Pattesutter + Emil Stabil på Forum Scene 15. Mai.


Emil Stabil (DK)
Gjorde fullstenedig rent bord på årets By:larm med fullt hus på Sentrum Scene. Nå vender han tilbake med sin danske kollega Pattesutter som spilte for utsolgte hus i Bergen og Oslo sist han var over.

Med nærmere 50 millioner strømminger og 8 gull- og platinaplater, er Emil Stabil en av Skandinavias mest suksessrike rappere allerede. Hooks som biter seg fast, grensesprengende tekstunivers og en særegen flow tar tak i publikum og gir dem et valg: elsk eller hat. Det er stort sett det førstnevnte.

Pattesutter (DK)
Bare noen få måneder etter at Pattesutter begynte å rappe, fikk han enorm oppmerksomhet for sin særegne stil. Hans kompromissløse og kontroversielle stil har ført til hits som "Technopiik", "The Ka 'Du Ik" og "Madonna". Patties har siden dukket opp i hele Danmark (og Norge) på Roskilde Festival, Smukfest, Zulu Awards, og DR3 har også laget en dokumentar om hans raske karriere.

På Roskilde Festival 2018 oppnådde Pattesutter nye høyder da singelen hans "Technopiik" spredte seg raskt på campingområdets lydannlegg. Dette gjorde at låten gikk rett inn som Top 20 på Spotify og ble utnevnt av pressen som årets Roskilde Hit.

Pattesutter produserer musikken sin selv og ble oppdaget av Danmarks ledende rap-label, Lil Label, som også har blant annet Emil Stabil, Young Bong og Lil Producer.

ID: 18 år

Billetter i salg onsdag 04.03.2020 kl 12:00!

Bergens nye kulturscene,
med røtter tilbake til 30-tallet.

Dette er Forum