Viktig informasjon om dette arrangementet.

Situasjonen rundt Covid-19 påvirker enkelte arrangement, inkludert dette.

Les mer om hva dette betyr
12
08/2021
12
08/2021
TIL
2021
TIL

Smith & Thell

21:00
Forum Scene

Smith & Thell er historien om to unge og kreative sjeler, som for ti år siden bestemte seg for å gjøre drømmer til virkelighet og satse helhjertet på musikken.

Maria Jane Smith og Victor Thell møttes i hjembyen Helsingborg, og falt pladask for hverandres musikalske driv, ambisjon, visjon og lidenskap for kunsten. Det tok dem noen år, et par singler og uante antall timer i studio, før Smith & Thell fant sitt eget uttrykk. Inspirert av Björk, Bon Iver og Mumford & Sons, har duoen funnet hjem i sitt unike folkinspirerte popsound. I prosessen har de finslipt sine låtskriving ferdigheter, jobbet med sitt eget musikalske uttrykk og skrevet hits for andre stjerner, inkludert Ava Max, Julie Bergan og Alan Walker.

Våren 2019 fikk Smith & Thell sitt internasjonale gjennombrudd med singelen «Forgive Me Friend», som etter kort tid streamet til dobbel platina og fikk stor suksess både i USA og her i skandinavia. I sommer kom oppfølgeren «Hotel Walls», enda en megahit som seilte rett opp til førsteplass på svensktoppen, inn på VG-lista i Norge, og ble A-lista på NRK P3. Deres seneste hits, "Radioactive Rain", "Year of the young" og "Nangilima" er også listet på en rekke radiokanaler.

12.august spiller de for første gang i Bergen - på Forum Scene.

Dørene åpner kl. 20:00

Konsert start kl. 21:00

Unummererte sitteplasser.

18 års aldersgrense, vergeordning tilgjengelig.

Bergens nye kulturscene,
med røtter tilbake til 30-tallet.

Dette er Forum