2
11/2019

The Waterboys

19:00
Forum Scene

The Waterboys sitt siste album, Where The Action Is, kom ut 24. mai og Mike Scott & co stopper selvsagt i Bergen på den påfølgende turnéen!


The Waterboys har i over tre tiår tatt publikum med på en musikalsk reise gjennom folk, rock, gospel, soul og keltisk musikk, stadig i endring og med et mål om å gi publikum noe uventet. I mai slapp de et nytt album med navnet Where the Action. Et album med fabelaktiv låtskriving, eksprementering og musikal briljians.  At Q Magazine omtaler The Waterboys som ”the original Mumford And Sons” sier sitt om bandets enestående posisjon. Vi gleder oss til en perfekt kveld i selskap med Mike Scott og udødelige sanger fra en lang karriere!

The Waterboys har gjort flere helt fantastiske konserter i Bergen det siste tiåret. Nå er det altså Bergens nye storstue, Forum, som skal få besøk av Mike Scott og gjengen.

The Waterboys ble dannet i London i 1983. Som vokalist og låtskriver har Mike Scott en naturlig posisjon som leder av bandet og sammen med fabelaktige Steve Wickham har han nærmest skapt en egen sjanger med The Waterboys, en ytterst vellykket miks av keltisk tradisjonsmusikk og storslått, melodiøs rock – eller ”The Big Music”! Bandet nådde stjernene med ”Fisherman’s Blues” i 1988.

Billett: 490 + billettavgift
Aldersgrense: 18 år - ingen vergeordning

Ordinær salgsstart fra 27 .juni 09.00
Forhåndssalg for medlemmer av nyhetsbrev bergenlive.no 26.juni 09.00

Bergens nye kulturscene,
med røtter tilbake til 30-tallet.

Dette er Forum