Viktig informasjon om dette arrangementet.

Situasjonen rundt Covid-19 påvirker enkelte arrangement, inkludert dette.

Les mer om hva dette betyr
12
05/2021
12
05/2021
TIL
2021
TIL

Wig Wam - Never say die tour - ny dato

19:00
Forum Scene

Pga. restriksjonene som gjelder 25.03 til 13.04 har konserten fått ny dato.

TTMG, Alive Produksjoner og United Stage Norway presenterer
WIG WAM - The Never Say Die Tour -
Begen, Forum Scene 6 april 2021.


WIG WAM er endelig tilbake etter 9 år i dvale. Med det splitter nye kritikerroste comeback-albumet "Never Say Die", har WIG WAM gjeninntatt plassen som landets udiskutable hardrock-konger, og er atter en gang på vei ut i manesjen for å lage rockemagi.

Til tross for den pågående pandemien har TTMG, Alive Produksjoner og United Stage Norway i samarbeid med Wig Wam besluttet å gjennomføre den lenge etterlengtede og planlagte oppstarten for "The Never Say Die Tour" som inntar Bergen 6.April.
Restriksjoner vedrørende smittevern på det gjeldende tidspunktet vil selvfølgelig bli hensyntatt på best mulig måte. Den påkostede turné produksjonen som skal ta WIG WAM ut i Europa er optimistisk under full planlegging og tilrettelegging. Det planlegges også for live-streaming av konserten for fans rundt om i verden.

Nylig arrangerte bandet sitt planlagte release-party på Chateau Neuf, denne gangen for tom sal, men for tusenvis av seere under en livestream-sending.

WIG WAM tar nå skrittet mot en normal konsert verden, når det igjen åpnes for 100-200 publikummere, og forhåpentligvis kan vi invitere flere publikummere når endelig teppet heves i Forum Scene i Bergen 6 April.

Dørene åpner: kl. 18:00

Konsertstart: kl. 19:00

Varighet: 90 min

Ledsager: full pris

Bergens nye kulturscene,
med røtter tilbake til 30-tallet.

Dette er Forum