Hvordan Covid-19 påvirker arrangementer på Forum Scene

Oppdatert status på arrangementer og hvilke tiltak Forum Scene gjør i forbindelse med dette.

Status på arrangementer

Vi oppdaterer fortløpende. Ved spørsmål, kontakt haavard@forumscene.no eller ring +47 408 26 644.

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Avlyst
Avlyst

Ny dato er 28.08.

10
04/2021
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Trygve Skaug [flyttet til 10.4.2021]

Utsettes
Utsettes

Lørdag 25. april ble det kjent at det nasjonale forbudet mot arrangementer med mer enn 500 mennesker forlenges til 1. september 2020. Som følge av dette kan ikke konserten med Trygve Skaug på Forum gjennomføres på planlagt dato 29. august 2020 (opprinnelig dato 14. mars.)

Ny dato for konserten blir lørdag 10. april 2021.

Info fra Bergen Live:

Kjøpte billetter gjelder for ny dato. Dersom ny dato ikke passer for deg kan billetten refunderes på utsalgsstedet innen 60 dager etter opprinnelig arrangementsdato, i tråd med Ticketmaster sine kjøpsbetingelser. Refusjonsfrist blir i dette tilfellet 29. oktober 2020.

For billetter kjøpt på ticketmaster.no, ta kontakt via deres kontaktskjema. Henvendelser om refusjon behandles normalt i løpet av fem virkedager, men noe ekstra tid bør påberegnes grunnet generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden.

Bergen Live tar sikkerheten til sine gjester, artister og ansatte på høyeste alvor. Vi følger til enhver tid de vedtak som blir gjort av Bergen Kommune og nasjonale myndigheter. Vi takker på forhånd for din forståelse i denne spesielle situasjonen, og håper at du gleder deg sammen med oss til å se Trygve Skaug på Forum 10. april 2021.

Regjeringens tiltak

Regjeringen har da innført ytterligere tiltak. Blant annet er det forbud mot å avholde kulturarrangementer, gjeldende fra 12. mars kl. 18.00. Det betyr at inntil nye instrukser fra myndighetene kommer, må vi forholde oss til dette. Dette er en lei situasjon for publikum og alle som er involvert i arbeidet med konserter og arrangementer. Vi takker for tålmodighet og vi jobber med å finne løsninger som fungerer for alle. Se mer informasjon fra Folkehelseinsituttet.

Hvordan unngå smitte

Forum Scene har gjort en rekke tiltak for å unngå smitte ved store folkesamlinger. Vi anmoder publikum til å benytte seg av utplasserte dispensere for håndhygiene. Smitterisiko reduseres ved å vaske seg på hendene og unngå kontakt med syke mennesker, dette gjelder også personer med luftveissymptomer.
Personer som har luftveissymptomer skal ikke delta på større arrangementer, spesielt hvis de har vært i områder med vedvarende smittespredning.