Hvordan Covid-19 påvirker arrangementer på Forum Scene

Oppdatert status på arrangementer og hvilke tiltak Forum Scene gjør i forbindelse med dette.

Status på arrangementer

Har du spørsmål angående et arrangement du har billett til i Forum? Da må du henvende deg til arrangøren.

Forum Scene holder for øyeblikket åpent, men slik publikumsrestriksjonene er i Bergen nå vil det likevel være enkelte arrangementer som ikke avholdes. Dette inkluderer Dagfinn Lyngbø-showene.

Ta kontakt med arrangør for mer informasjon vedrørende din billett. Når det gjelder Dagfinn Lyngbø sine show ønsker arrangøren å dele følgende informasjon:
________________________


På’an igjen...

Kjære deg. Beklager at vi igjen må avlyse show. Vi kontakter deg når vi vet mer om...

  • Når du kan få ny billett til ny dato.
  • Det er mulig Bergen åpner igjen på din dato, da vil showet gå som planlagt. Du vil uansett få informasjon fra oss på dette.

Vi har ikke kapasitet til å besvare telefoner og mailer og vi vet dessverre ikke mer enn punktene over.

Men vi lover at du hører fra oss med en gang vi har ny info!  Vi kommer IKKE til å glemme deg og vi GLEDER oss til du endelig skal få se Dagfinn.

Ta vare på deg selv. Stor digital klem fra Dagfinn og alle oss i Produksjonen!

Hvordan unngå smitte

Forum Scene har gjort en rekke tiltak for å unngå smitte ved store folkesamlinger. Vi anmoder publikum til å benytte seg av utplasserte dispensere for håndhygiene. Smitterisiko reduseres ved å vaske seg på hendene og unngå kontakt med syke mennesker, dette gjelder også personer med luftveissymptomer.


Personer som har luftveissymptomer skal ikke delta på større arrangementer, spesielt hvis de har vært i områder med vedvarende smittespredning.