Beth Hart // Forum Scene

FRA
Tuesday
18
.
June
2024
Til
Til
Starter
20:00
Dørene åpner
19:00
Varighet
90 min
Sal
Forum Scene
Aldersgrense
18 år

Beth Hart returnerer til Bergen med en helaften av en konsert på Forum Scene!

I en musikkbransje full av glossy produksjoner og retusjerte bilder, er Beth Hart en av de virkelig ekte bluerocklegendene. Hart besitter en av hennes generasjons mest talentfulle stemmer, med utsolgte turnéer verden over og opptredener på historiske konsertsteder som Nashvilles Ryman Auditorium, Londons Royal Albert Hall og Ziggo Dome i Amsterdam. Hun har toppet Billboard-listene hele seks ganger, oppnådd dobbelt platinasalg og hatt en rekke album som har nådd topp 10-listene over hele Europa.

En av hennes største inspirasjonskilder er Led Zeppelin, og nylig påtok hun seg en av sine mest betydningsfulle oppgaver så langt, ved å kanalisere den legendariske stemmen til Robert Plant på "A Tribute To Led Zeppelin". Det ni spor lange albumet fremhever det utrolige musikalske spekteret som Led Zeppelin opererte innenfor, som Hart mestrer med glans. Det er ikke usannsynlig at én eller to Led Zeppelin-låter vil dukke opp under konserten i Bergen.

Som 50-åring nyter Beth Hart nå sin gullalder og rir fortsatt på suksessen fra albumet "War In My Mind" fra 2019 med kritikerros, økende salg og utsolgte forestillinger. Men som Beth Hart ønsker å minne oss på: Livet går alltid i sykluser med perioder med oppturer og nedturer, og det er nettopp i disse ytterpunktene at mange av hennes beste låter har blitt til. Det som er sikkert, er at en etterlengtet konsert med Beth Hart vil være en av høydepunktene i neste års konsertsesong!

Dørene åpner: 19:00

Konsertstart: 20:00

Varighet: ca. 90 min

Billetter i salg fra 01.09 kl. 10:00.