Info og kontakt

Lurer du på noe? Finn svar på praktiske ting her. Trenger du å snakke med oss kan du bruke kontaktskjemaet, så skal vi hjelpe deg.

Ofte stilte spørsmål

Er Forum Scene tilpasset rullestolbrukere?

Forum Scene er tilpasset rullestolbrukere. Rullestol vil være oppført som egen kategori i billettportalen som kan velges ved behov. Dersom det er nødvendig med ytterligere tilpasning eller du har spørsmål knyttet til besøket, kontakt oss gjerne.

Når åpner dørene til arrangementet?

Dette står spesifisert på billetten din. Som hovedregel åpner dørene én time før forestilling, men husk å sjekke for akkurat ditt arrangement!

Jeg, eller noen andre i mitt følge, er under 18 år og vil delta på et arrangement med aldersgrense. Er dette mulig?

Vi har en vergeordning, les mer om denne i seksjonen om vergeordning litt lengre oppe på denne siden.

Kan jeg parkere ved Forum Scene?

Forum Scene har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes parkeringshus i Solheimsviken kun et steinkast unna. Det er også gode kollektivforbindelser ved Forum, med Danmarksplass som nærmeste stopp.

Jeg trenger hjelp til noe angående mine billetter til et arrangement. Kan dere hjelpe meg?

Det er i all hovedsak arrangøren for arrangementet du skal på som kan hjelpe deg med billetter, og ikke vi på Forum Scene.

Praktisk info

Vergeordning

Forum Scene har 18 års aldersgrense på alle arrangementer dersom annet ikke er oppgitt. Personer under 18 år kan delta på arrangement dersom de har med seg en verge over 23 år som har fylt ut vergeskjema. Ved å fylle ut dette skjemaet forplikter vergen seg til å ta ansvar for at den under 18 ikke nyter alkohol på arrangementet. Vergen kan heller ikke nyte alkohol før eller etter arrangementet.

Vergeskjema kan lastes ned og fylles ut i forkant av arrangementet. Det leveres fysisk til vekter for inspeksjon ved ankomst til arrangementet. Du kan også få vergeskjema ved ankomst til arrangementet- meld da fra til vekter eller annet personell om at du trenger et vergeskjema.

Komme seg til Forum Scene

Forum Scene ligger tett på byen, med bybanestoppet på Danmarksplass som en av sine nærmeste naboer. Det er også gode bussforbindelser hit.

Forum Scene har ingen egne parkeringsplasser, men du finner parkering i gangavstand i Solheimsviken eller på Danmarksplass.

Velkommen til oss!

Servering

Forum Scene har skjenkeløyve, og serverer dermed alkohol. I en av våre tre barer kan du kjøpe både leskedrikker og alkoholholdige varer, samt utvalgt kiosksortiment. Informasjon om barenes åpningstider vil du finne i foajébaren ved ankomst til Forum. Som hovedregel stenger barene inne i salen 5 minutter før forestillingen begynner.

Ansatte

Haavard Monsen

Daglig leder

haavard@forumscene.no

Amalie Linga Neteland

Kommunikasjon- og eventleder

amalie@forumscene.no

Ingrid Døssland

Prosjekt- og produksjonsleder

ingrid@forumscene.no

Hedda Strand Dybevik

Arrangementansvarlig

hedda@forumscene.no

Olav Bjelland Brekke

Arrangementansvarlig

olav@forumscene.no

Sander Jensen Schipper

Arrangementansvarlig

sander@forumscene.no

Isak Steen-Olsen Teigland

Barleder

isak@forumscene.no

Kontakt oss

Besøksadresse

Fjøsangerveien 28
5054 Bergen, Norge

Kontor

3. etasje, Vaskerelven 8
5014 Bergen

Telefon

+47 92 98 28 00
Mandag–fredag, 10:00–12:00

Tusen takk!
Vi har mottatt din forespørsel og tar kontakt med deg snarlig.
Oisann! Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn forespørselen..