Info og kontakt

Lurer du på noe? Finn svar på praktiske ting her. Trenger du å snakke med oss kan du bruke kontaktskjemaet, så skal vi hjelpe deg.

Ofte stilte spørsmål

Er Forum Scene tilpasset rullestolbrukere?

Forum Scene er tilpasset rullestolbrukere. Rullestol vil være oppført som egen kategori i billettportalen som kan velges ved behov. Rad 12 er hovedsaklig forbeholdt rullestolbrukere. Dersom det er nødvendig med ytterligere tilpasning eller du har spørsmål knyttet til besøket, kontakt oss gjerne på post@forumscene.no

Når åpner dørene til arrangementet?

Dette står spesifisert på billetten din. Som hovedregel åpner dørene én time før forestilling, men husk å sjekke for akkurat ditt arrangement! Foajébaren åpner 1,5 time før forestillingen starter.

Har dere alkoholservering?

Ja, det har vi! Vi har en bar i foajén (hovedinngang) og to barer inne i salen. I foajébaren finner du et større utvalg alkoholholdige drikkevarer.

Jeg, eller noen andre i mitt følge, er under 18 år og vil delta på et arrangement med aldersgrense. Er dette mulig?

Vi har en vergeordning, les mer om denne i seksjonen om vergeordning litt lengre oppe på denne siden.

Kan jeg parkere ved Forum Scene?

Forum Scene har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes parkeringshus i Solheimsviken kun et steinkast unna. Det er også gode kollektivforbindelser (buss og bybane) ved Forum, med Danmarksplass som nærmeste stopp.

Jeg trenger hjelp til noe angående mine billetter til et arrangement. Kan dere hjelpe meg?

Det er i all hovedsak arrangøren for arrangementet du skal på som kan hjelpe deg med billetter, og ikke vi på Forum Scene. Om du ikke får svar fra arrangør, kontakt oss på post@forumscene.no

Praktisk info

Vergeordning

Forum Scene har 18 års aldersgrense på alle arrangementer dersom annet ikke er oppgitt. Personer under 18 år kan delta på arrangement dersom de har med seg en verge over 23 år som har fylt ut vergeskjema. Ved å fylle ut dette skjemaet forplikter vergen seg til å ta ansvar for at den under 18 ikke nyter alkohol på arrangementet. Vergen kan heller ikke nyte alkohol før eller etter arrangementet.

Vergeskjema kan lastes ned og fylles ut i forkant av arrangementet. Det leveres fysisk til vekter for inspeksjon ved ankomst til arrangementet. Du kan også få vergeskjema ved ankomst til arrangementet- meld da fra til vekter eller annet personell om at du trenger et vergeskjema.

Komme seg til Forum Scene

Forum Scene ligger tett på byen, med bybanestoppet på Danmarksplass som en av sine nærmeste naboer. Det er også gode bussforbindelser hit.

Forum Scene har ingen egne parkeringsplasser, men du finner parkering i gangavstand i Solheimsviken eller på Danmarksplass.

Velkommen til oss!

Servering

Forum Scene har skjenkeløyve, og serverer dermed alkohol. I en av våre tre barer kan du kjøpe både leskedrikker og alkoholholdige varer, samt utvalgt kiosksortiment. Informasjon om barenes åpningstider vil du finne på skjermene i foajéen. Som hovedregel stenger barene inne i salen 5 minutter før forestillingen begynner, men det varierer fra hvert arrangement.

Teleslynge

Forum Scene er utstyrt med Phonak Teleslynge-system. For å benytte seg av dette, må man fysisk hekte på seg en liten halslenke. Kom i god tid (30min før show), snakk med enten tekniker eller verter og få hjelp til å koble deg opp. Du kan selv styre volum opp/ned. Vi krever at du legge igjen et førerkort eller lignende i bytte mot halslenken. Denne får du igjen etter show. Slik sikrer vi at vi alltid har utstyr klart til neste bruker. Velkommen skal dere være.

Ofte stilte spørsmål:

  • Hva vil jeg høre? Alt kom sendes ut på høytalere vil også sender ut på teleslyngen. Tale, musikk osv.
  • Kan jeg bruke eget Phonak-apparat direkte? Ja, om du snakker med tekniker kan du synke ditt phonak-høreapparat med støtte for sync direkte til sender ved miksepult. Da slipper du bruke halsslynge.
  • Er teleslyngen alltid på? Ja, i utgangspunktet står den alltid på. ved miksepult kan man se volum-indikator på hvor mye lyd som sendes ut. Vi er behjelpelige med å sjekke husets utstyr, men har ikke kompetanse på ditt personlige utstyr, dessverre.
  • Må jeg si ifra på forhånd? Vi løser det på stedet, men send gjerne spørsmål og et hint i forkant, så kan vi være ekstra behjelpelige og forberedt når du kommer

Kontakt oss

Kontakt oss

Besøksadresse

Fjøsangerveien 28
5054 Bergen, Norge

Telefon

+47 92 98 28 00
Mandag–fredag, 10:00–12:00

Mail


post@forumsecene.no