Info & kontakt

Finn svar på praktiske ting her.
Lurer du på noe? Bruk kontaktskjemaet nederst, så hjelper vi deg.

PRAKTISK INFO

Vergeordning

Forum Scene har 18års aldersgrense på alle arrangementer dersom annet ikke er oppgitt. Personer under 18 år kan delta på arrangement dersom de har med seg en verge over 23 år som har fylt ut vergeskjema. Ved å fylle ut dette skjemaet forplikter vergen seg til å ta ansvar for at den under 18 ikke nyter alkohol på arrangementet. Vergen kan heller ikke nyte alkohol før eller etter arrangementet.

Vergeskjema kan lastes ned og fylles ut i forkant av arrangementet. Det leveres fysisk til vekter for inspeksjon ved ankomst til arrangementet. Du kan også få vergeskjema ved ankomst til arrangementet- meld da fra til vekter eller annet personell om at du trenger et vergeskjema.

Komme seg til Forum Scene

Forum Scene ligger tett på byen, med bybanestoppet på Danmarksplass som en av sine nærmeste naboer. Det er også gode bussforbindelser hit.

Forum Scene har ingen egne parkeringsplasser, men du finner parkering i gangavstand i Solheimsviken eller på Danmarksplass.

Velkommen til oss!

Servering

Forum Scene har skjenkeløyve, og serverer dermed alkohol. I en av våre tre barer kan du kjøpe både leskedrikker og alkoholholdige varer, samt utvalgt kiosksortiment. Informasjon om barenes åpningstider vil du finne i foajébaren ved ankomst til Forum. Som hovedregel stenger barene inne i salen 5 minutter før forestillingen begynner.

Salkart

Oversiktskart over Forum Scene

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Er Forum Scene tilpasset rullestolbrukere?

Forum Scene er tilpasset rullestolbrukere. Rullestol vil være oppført som egen kategori i billettportalen som kan velges ved behov. Dersom det er nødvendig med ytterligere tilpasning eller du har spørsmål knyttet til besøket, kontakt oss gjerne.

Når åpner dørene til arrangementet?

Dette står spesifisert på billetten din. Som hovedregel åpner dørene én time før forestilling, men husk å sjekke for akkurat ditt arrangement!

Jeg, eller noen andre i mitt følge, er under 18 år og vil delta på et arrangement med aldersgrense. Er dette mulig?

Vi har en vergeordning, les mer om denne i seksjonen om vergeordning litt lengre oppe på denne siden.

Kan jeg parkere ved Forum Scene?

Forum Scene har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes parkeringshus i Solheimsviken kun et steinkast unna. Det er også gode kollektivforbindelser ved Forum, med Danmarksplass som nærmeste stopp.

Jeg trenger hjelp til noe angående mine billetter til et arrangement. Kan dere hjelpe meg?

Det er i all hovedsak arrangøren for arrangementet du skal på som kan hjelpe deg med billetter, og ikke vi på Forum Scene.

KONTAKT

Tusen takk!
Vi har mottatt din forespørsel og tar kontakt med deg snarlig.
Oisann! Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn forespørselen..

Bergens nye kulturscene,
med røtter tilbake til 30-tallet.

Dette er Forum