Bigbang - Juleturné 2023

FRA
Saturday
9
.
December
2023
Til
Til
Starter
20:00
Dørene åpner
19:00
Varighet
ca. 75 min
Sal
Forum Scene
Aldersgrense
18 år

Bigbang – Juleturné2023

 

Mer enn noen annen tid på året er desember måneden fortradisjoner, det å gjøre ting om igjen med venner blir ekstra meningsfullt nårdet nærmer seg jul. 

For mange inkluderer det en konsert med Bigbang. Allerede i 2006 hadde Øystein Greni & co sitt første førjulsmøte med publikum på Sentrum Scene i Oslo, ogdet gikk ikke lang tid før andre byer også fikk besøk i adventstida. Det har defortsatt med siden, med unntak av to nedstengte år under pandemien. 2023 blirikke noe unntak.

Denne gangen har gutta også med seg et nytt album i bagasjen, “Le Californie”ble sluppet før sommeren og inneholder et knippe nye livefavoritter som “Cowboyboots and Speedos” og “Dogtown Boys”. En lang festivalsommer kulminerte i august på Øyafestivalen der Bigbang ga alt de hadde sammen med gode venner, til overstadige anmeldelser i pressen. I desember tar de med seg den gode energien derfra og legger ut på nok en runde i førjulsnorge, denne gangen harde også med seg det eminente bandet Tigerstate som support.

"Bigbang er en skatt, en urkraft i norsk rocks samtid som i sine beste stunder trekker med seg store folkemengder på pur energi og publikumsappell (…)Det er rett og slett noe av det beste vi har sett av Bigbang noensinne." (Dagsavisen om konserten på Øyafestivalen 12. august, terningkast 6)

Konsertstart kl. 20:00

Dørene åpner kl. 19:00

Varighet: ca. 1 time og 15 min

Ståplasser på parkett// sitteplasser i amfi

Alder 18 år

Servering: Salg av øl/vin og alkoholfritt.

Foto og lydopptak forbudt

Plass til rullestol med ledsager, grupper & hotellpakker: ring tlf. 55216170 / revyogteater.no