Delara // Forum Scene

FRA
Friday
2
.
February
2024
Til
Til
Starter
20:00
Dørene åpner
19:00
Varighet
ca. 75 min
Sal
Forum Scene
Aldersgrense
18 år, vergeordning

Billettene slippes fredag 08.09 kl. 10:00

Tidligere i sommer erobret artisten Amanda Delara toppen av hitlistene med sin personlige tolkning av den svenske låten «Josefin». Hennes pianocover av låten har nådd imponerende 1,4 millioner visninger på TikTok og låta klatret raskt til toppen av hitlistene både i Norge og Sverige.

 

Snart er hun klar for å slippe det etterlengta debutalbumet, og legger ut på klubbturné. 2. februar er hun tilbake i Bergen på Forum.  

 

Amanda Delara fikk sitt første gjennombrudd i 2017 med debutsingelen «Paper Paper» og tolkningav «Gunerius», og siden den gang har hun kontinuerlig begeistret publikum med både engelsk- og norskspråklig musikk. Hennes norskspråklige EP «Et lite stykkeNorge» har hatt tekster inkludert i læreplanen på videregående skoler i Norge, og singelen «Nå er det oss» ble nominert til årets låt på P3 Gull.

 

Året etter opplevde Delara suksess på de europeiske hitlistene med låten «Checka», et samarbeid med den sveitsiske superstjernen Loredana. Siden gjennombruddet i 2017, har hun stått på store scener både nasjonalt og internasjonalt, og har delt scene med verdensstjerner som Dua Lipa, Khalid og Young Thug. Med en stadig voksende karriere og en unik evne til å formidle følelser gjennom musikken, er Delara definitivt en artist som fortsetter å imponere og inspirere sitt publikum.