Diamond Club presenterer MAIH i foajeen på Forum Scene!

FRA
Friday
9
.
June
2023
Til
Til
Starter
21:30
Dørene åpner
21:00
Varighet
Sal
Foajé
Aldersgrense
18 år

Diamond Club presenterer MAIH i foajeen på Forum Scene!

MAIH er en artist og låtskriver fra Dale i Sunnfjord. Hun har i flere år har jobbet godt i det skjulte, men er nå på vei til å bli en spennende nykommer. Med inspirasjon fra det skandinaviske popuniverset lager MAIH fengende nostalgisk pop med et hint av melankoli.

Etter endt skolegang på musikkskolen LIMPI, flyttet hun til Oslo hvor hun raskt signerte med Stadion Records (Simon Bergseth og Eirik Tirelli). I november 2022 slapp MAIH “Let Him Let Me Go”, som etter kort tid ble anbefalt av P3 Urørt og listet på Urørtlista. Med denne låten ble også MAIH tidlig i år nominert til Luttprisen - årets nykommer fra Sogn og Fjordane.  

Senere har kom "You Don't Know Me Anymore" og “The Movie of Us” som har vært listet på både Urørtlista og C-lista til P3. "The Movie of Us" har også høstet gode tilbakemeldinger fra diverse musikkblogger. Blant annet fra Scandipop som vurderer låten som "en melodisk perfekt pop sang" og Alfitude som spår at "MAIH er på veg til å bli blant Norges neste store pop-talent". Resten av debut-EP slippes i september 2023.