Du kan få det bedre - Foredrag med Peder Kjøs

FRA
Wednesday
22
.
May
2024
Til
Til
Starter
19:00
Dørene åpner
18:00
Varighet
ca. 90 min
Sal
Forum Scene
Aldersgrense

Du kan få det bedre - Foredrag med Peder Kjøs

- Forstå mer av deg selv og relasjonene dine.

Den populære psykologen, Peder Kjøs, er klar med et nytt foredrag fylt med nye tanker og skarpe observasjoner. Denne gangen deler han ikke bare sin kunnskap fra sitt virke som terapeut, men også de personlige erfaringene og metodene som har formet hans eget liv.

I sitt nære og hjertevarme foredrag tar Peder Kjøs oss med på en personlig reise. Han tar i bruk kunnskap, erfaringer og metoder fra årene i terapistolen og deler de viktigste verktøyene som hjalp han. I håp om at å dele hva som hjalp han - kanskje kan hjelpe deg også.

Hvordan får man det bra med seg selv?

Egentlig burde det være enkelt å få det bedre: Drikk mindre. Spis sunnere. Snakk om det som plager deg. Peder Kjøs har prøvd det meste, men endte opp med å føle seg verre. Etter morens død opplever psykologen at han trenger hjelp til å sortere i  alle trådene som har floket seg sammen. Hvorfor var han ikke mer til stede? Hvordan kunne han forsone seg med at ting ble som de ble?

Ha det bedre

Mange søker etter løsninger og virkemidler for å lettere kunne håndtere livets mange opp-og- nedturer. Det blir stadig en større og større jungel å navigere i. Peder Kjøs har prøvd de fleste, uten stor suksess. Hva er det som egentlig fungerer?  Peder Kjøs graver i verktøykassen og dykker ned i innholdet i hans helt nye bok etter løsninger for å få det bedre.

Foredraget er basert på Peder Kjøs nye bok “Du kan få de bedre”

Foredrag oppstart kl. 19:00

Dørene åpner kl. 18:00

Varighet: ca. 90 min.

Servering: øl, vin, cider og alkoholfritt.