En natt forbi- En Jan Eggum-musikal 21.10.22

FRA
Friday
21
.
October
2022
Til
Til
Starter
19:00
Dørene åpner
Varighet
Ca. 95 min.
Sal
Forum Scene
Aldersgrense

Over Norge er stolte av å endelig kunne presentere høstens store musikalske forestilling i Bergen. Den nyskrevne "En natt forbi" er Bergens helt egne Eggum-musikal!  

Kjøp hotell og billetter til "En natt forbi" her.  

Forestillingen er basert på Eggums musikk, og tar utgangspunkt i de sterke sangtekstene hans. Jan Eggums musikalske univers har blitt en nasjonalskatt som mange kan kjenne seg igjen i. Du har sikkert hørt sangene før, men du har neppe sett dem formidlet på denne måten. Det er et stjernelag som står på scenen i Bergen i høst, med Bjarte Hjelmeland og Karoline Krüger i hovedrollene. Laget toppes av Jan Eggum som medvirker på scenen som seg selv.

Handlingen utspiller seg en sensommerkveld i Bergen der Lise (Karoline Krüger) og Bjørn (Bjarte Hjelmeland) skal feire bryllupsdag. Bjørn har planene klare, de skal på Eggum-konsert på Madam Felle! I løpet av kvelden kommer flere venner på besøk: Tommy (Claus Sellevoll), Julie (Christine Guldbrandsen) og Truls (Kristian Berg Jåtten). Alt ligger til rette for et heidundrende vorspiel før konserten med selveste Eggumen.

I løpet av kvelden vil publikum oppleve humor, kjærlighetstrøbbel, misforståelser og fine øyeblikk, akkompagnert av sangkatalogen til en av Norges beste låtskrivere. Dermed er det duket for høstens store musikalske forestilling i Bergen, hvor publikum vil få høre alle sine Eggum-favoritter - flere med en ny emosjonell dimensjon.  

Aldersgrense: ingen aldersgrense

Arrangementsstart : 19:00

Dørene åpner : 18:00

Varighet: ca. 95 min.

Ledsager: full pris

Bevegelseshemmede: Ja

Parkeringsmuligheter: Nei  

Servering: Kiosk, øl, vin.