Eric Cantona // Cantona Sings Eric

FRA
Friday
5
.
April
2024
Til
Til
Starter
20:00
Dørene åpner
19:00
Varighet
ca. 75 min
Sal
Forum Scene
Aldersgrense
18 år

Opplev Manchester United-legenden Eric Cantona på Forum Scene - nå som musiker!

Eric Cantona, kjent som den tidligere stjernespilleren for Manchester United og det franske landslaget viser nå en helt ny side av talentet sitt. Han har allerede markert seg som skuespiller, trener, poet og maler, og trer nå inn i musikkens verden. Denne spesielle aprilkvelden på Forum Scene får vi oppleve konseptet “Cantona sings Eric”, et sett med dyptgående og sjelfulle låter fremført av Manchester Uniteds legendariske nr 7.

Cantona, som har vunnet fire Premier League-titler og to FA-cup-troféer med Manchester Unite har etter å ha avsluttet sin fotballkarriere i 1997 fortsatt å utforske kreative felt, blant annet maling, poesi, fotografi og som skuespiller i filmer av Alain Corneau og Ken Loach. Nå inviterer han publikum for å oppleve sin nyeste utfoldelse som musiker.

Hans mest strømmede låt på Spotify, «Be Our Guest», har over halvannen million avspillinger og viktige musikalske referanser inkluderer Leonard Cohen, Nick Cave og Serge Gainsbourg. Enten du er en ihuga Manchester United-fan eller bare ønsker å oppleve en ny side av en kreativ sjel: Brett opp skjortekragen og gjør deg klar for et spennende nytt kapittel i Cantona-sagaen.

Arrangør: Bergen Live

Dørene åpner kl. 19:00

Konsertstart kl. 20:00

Varighet ca 75 minutter

Alder: 18 år

Salg av øl/vin og alkoholfritt

Foto og lydopptak forbudt

Rullestolplass og evt. ledsager selges på nett. De er plassert på Parkett Venstre rad 12.

Grupper & hotellpakker: ring tlf. 55216170