Et glass til - 02.03.24 Ekstraforestilling

FRA
Saturday
2
.
March
2024
Til
Til
Starter
19:00
Dørene åpner
18:00
Varighet
90
Sal
Forum Scene
Aldersgrense

Publikumssuksessen fra Christiania Teater med Sven Nordin, Ingar Helge Gimle, Christian Skolmen og Nader Khademi skal endelig på turné med Riksteatret!

Kjøp showpakke med billetter og hotell her

Lærerne Martin, Tommy, Nikolai og Peter sliter med både motivasjonen, selvtilliten og kontakten med elevene sine. De bestemmer seg derfor for å teste teorien om at mennesket er født med en halv promille for lite i blodet.

Teorien går ut på at alkohol åpner sinnet for omverdenen og får kreativiteten til å blomstre. Resultatet er oppsiktsvekkende. Både undervisningen og selvtilliten forbedrer seg, og vennene begynner for alvor å kjenne seg levende igjen. I takt med at glassene fylles opplever noen fremgang, mens andre sporer av. Det blir tydelig at alkohol har sine positive sider, men også at den slags dristige forsøk kan ha alvorlige konsekvenser for både jobben og privatlivet.

Stykket er basert på den Oscarvinnende danske filmen “Druk” som har gjort stor internasjonal suksess, høstet strålende anmeldelser og ikke minst vunnet Oscar-prisen for beste internasjonale film. “Et glass til” er en morsom, rørende, og tankevekkende historie om vennskap, frihet, kjærlighet - og alkohol.

Sett av over 30.000 på Christiania Teater i Oslo.


Publikum og presse jubler:
«Vitne til noe historisk bra»
Kulturdrops, 6
«Helt unik teatermagi»
Aftenposten, 5
«96% genialt, 100% levert»
Radio Riks, 6
«En forestilling du ikke vil gå glipp av»
Broadway World

Spilletid: 90 minutter uten pause
På turné med Riksteatret våren 2024
Produsert av Over Norge & StarWorks.
Presenteres i samarbeid med Nordiska Aps.

BILLETTER

Gjør kvelden komplett!
Kjøp rimelig showpakke med billetter, hotell og frokost på Showpakker.no