Juleshow 2023

FRA
Wednesday
6
.
December
2023
Til
Til
Starter
19:00
Dørene åpner
18:00
Varighet
90 min
Sal
Forum Scene
Aldersgrense
18

Den gode, gamle gjengen er tilbake, og byr på et splitter nytt juleshow!

Etter å ha sørget for at julekvelden har kommet tidlig i syv år, inviterer Nils Vogt, Tor Endresen, Reidun Sæther, Trond Nagell-Dahl og Erling Solland til en helt ny forestilling i 2023.

Men selv om showet er nytt, er det selvsagt laget med de gode, gamle ingrediensene. Det blir latter, storslagne musikalske opplevelser og magiske øyeblikk.

Et lite tips etter fjorårets suksess: Skaff deg billetter før det blir utsolgt. Ikke engang verdens beste magiker kan trylle fram en billett til Juleshow 2023 hvis du er for sent ute.

God jul, alle sammen. Vi sees!!!

Nils Vogt

Nils er en av våre mest folkekjære skuespillere, ikkeminst takket være sin rolle som hissigproppen Karl Reverud i TV-seriene Mot iBrøstet og Karl & Co. Men han har også gjort seg bemerket i en rekke andreroller, både på film, TV og på landets store scener. Det er vel ingen som harspilt i så mange farser som Nils, vi nevner suksesser som Rett i Lommaog Panikk i Kulissene. Han har også medvirket i mange musikaler, bl a Guysand Dolls, Anything Goes, Sugar og Singin´in the Rain. I 2011 mottok NilsKomiprisens Hederspris. For 55 år siden stod Nils på scenen i gamle EdderkoppenTeater sammen med sin gode venn Øivind Blunck. Det er imponerende at defremdeles holder koken. Takk og pris sier vi! 

Reidun Sæther

Det er snart ti år siden Reidun Sæther for alvor slo gjennom med sin enestående innsats i «Stjernekamp» på NRK. Men allerede før det var hun en etablert artist her i Norge. Hun har vært med i Grand Prix, opptrådt i store TV-show og hatt sentrale roller i musikaler som «Cats», «Trollmannen fra Os», «Jungelboken» og «Les Misérables». Vi må heller ikke glemme turnéene med Øivind Blunck, som har høstet strålende kritikker.. «Stemmen fra heaven» er en artist av internasjonalt format med et bredt register. Det er en opplevelse å være vitne til at en enslig stemme kan romme så mye.

Tor Endresen

Tor Endresen var allerede en etablert artist i musikk-Norge da han fikk sitt kommersielle gjennombrudd som syngende bartender i NRK-programmet «Lollipop» på begynnelsen av 90-tallet. Sjelden har vi vel hatt en mer folkekjær bergenser, men det skyldes nok hans myke røst som får enhver skarre-r til å smelte i ørene. Tor har vært med i Melodi Grand Prix hele 12 ganger, og er mannen Disney ringer til når slagerne fra de store tegnefilmene skal synges på norsk. Men Endresen har ikke bare en fantastiske stemme, han har også et stort skuespillertalent og er i tillegg vanvittig morsom. Bare vent å se!

Erling Solland

The Magic Man har tryllet siden han var guttunge, og når han nå feirer 40-årsjubileum som artist har han blitt en tryllekunstner og illusjonist i internasjonal toppklasse. Erling har vært profesjonell siden 1983 og er prisbelønnet både her hjemme i Norge og i det store utland. Den allsidige magikeren har stått på alle landets største scener, foran et like begeistret og måpende publikum hver gang. Sjelden har vel ordet magisk vært mer treffende på et show.

Trond Nagell-Dahl

«Tangent 007», som enkelte kaller ham, har akkompagnert det norske folks fredagskos i snart et kvart århundre. Men "Beat for Beat»-legenden med de karakteristiske lokkene rekker faktisk også å trykke på både de hvite og sorte tangentene for andre artister mellom opptakene. Flere av landets største band hatt gleden av å ha Nagell ved klaveret. Humør og glimt i øyet er spesialtangentens kjennemerke – til publikums store glede.

MERK! Øivind Blunck, som tidligere er blitt annonsert som en av artistene, er dessverre sykemeldt. Dette innebærer at han ikke får vært med på "Juleshow 2023". Den populære forestillingen vil likevel gå som planlagt. I Bluncks sykefravær tar nemlig den folkekjære skuespilleren og artisten Nils Vogt rollen som supervikar.