Lisa loves ABBA

FRA
Thursday
29
.
February
2024
Til
Til
Starter
19:00
Dørene åpner
18:00
Varighet
Sal
Forum Scene
Aldersgrense
18 år

Til våren skal Lisa Stokke, som skapte rollen som datteren Sophie i en av de mest suksessrike musikalene I historien; Mamma Mia, ut på en ny turné runde!I

løpet av 9 konserter høsten 2023 så nesten 3000 nordmenn «Lisa loves ABBA», der man får høre låter som The Winner Takes It All, Dancing Queen, Mamma Mia, Fernando, Gimme Gimme Gimme og mange flere av sangene som betyr så mye for oss alle.

«Lisa loves ABBA» tar publikum med på en reise gjennom Lisas egen oppvekst som lidenskapelig ABBA-fan.Gjennom sin helt unike erfaring av å bli utvalgt og jobbe personlig med Björn Ulveus og Benny Andersson i ABBA-musikalen, skaper Lisa og bandet en musikalsk fest-atmosfære som tar publikum tilbake til ABBAS storhetstid. Små anekdoter fra hennes opplevelser med ABBA serveres gjennom konserten, og publikum vil bli revet med i et show som garantert vil gi varig inntrykk.

Vi ser frem til en fantastisk konsertopplevelse med Lisa Stokke og bandet, og ønsker alle hjertelig velkommen til en uforglemmelig ABBA-hyllest!

18 års aldersgrense

Showstart : kl.19:00

Dørene åpner : kl.18:00

Ledsager: Ordinær billett

Tilrettelagt for bevegelseshemmede: Ja

Parkeringsmuligheter: Nei

Adkomst : Buss, Bybane

Servering: kiosk, øl, vin.