Meg og Dolly - Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton (forestilling 2)

FRA
Saturday
27
.
November
2021
Til
Til
Starter
20:00
Dørene åpner
Varighet
Sal
Forum Scene
Aldersgrense

Grunnet Covid-19 er Meg og Dolly flyttet fra 18. november 2020 på Ricks Teater til 26. november 2021 på Forum Scene, kjøpte billetter gjelder fremdeles.

Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton! Gjør deg klar for vårens store showkonsert som hyller "the one and only" Dolly Parton. Med over 3.000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten "9 to 5" ble gitt ut er det klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen "Meg og Dolly". ? På scenen står den folkekjære artisten Hanne Sørvaag som skal ta deg med på en musikalsk reise i Dollys univers sammen med sine musikere og korister. Hanne har elsket Dolly siden hun var en liten jente, og vært en stor inspirasjon for hennes karriere. Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i forestillingen "Meg og Dolly".
Dolly Parton har vært aktiv som artist i 70 år og har gitt oss en rekke store hits. Hvem husker vel ikke låtene "Jolene", "Here i come again", "Island in the stream" og "I will always love you" som også Whitney Houston hadde stor suksess med. Disse og mange flere vil du få oppleve når denne hitparaden av en forestilling tar turen rundt i landet for å gi deg en festaften du sent vil glemme.
Hjertelig velkommen til "Meg og Dolly".

Les mer om Meg og Dollymegogdolly.no og Facebook!

18 års aldersgrense
Ledsager full pris
Varighet ca. 80 min. uten pause
Dørene åpner kl. 19.00

Adkomst : Bybanen stopper rett utenfor
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja