Viktig informasjon om dette arrangementet.

Situasjonen rundt Covid-19 påvirker enkelte arrangement, inkludert dette.

Les mer om hva dette betyr
7
05/2021
7
05/2021
TIL
2021
TIL

Pasha

19:30
Forum Scene

Brilliance Live har gleden av å presentere Pasha på Forum Scene 16.04.

PASHA
Få visste hvem Rykkin-rapperen var før NME i 2017 dro fram Pasha som en av de mest lovende talentene i verden, men etter musikkgigantens profesi har fler og fler fått øynene opp for den ikoniske rapperen. Etter flere nasjonale radiolistinger, store festivalopptredner og internasjonal anerkjennelse via bloggosfæren har Pasha etter hvert blitt et anerkjent navn på den Norske hip hop scenen, og etter ca. 80 konserter i løpet av de siste 2 årene dras Pasha fram som nordmannen i spissen for engelsk-språkelig hip hop i Øyvind Holens “Nye Hip Hop Hoder”.

Med flere radiolistinger på NRK P3 og mp3, utsolgte konserter på tvers av Nord-Europa, og omtale hos norske og internasjonale musikkmedier med jevne mellomrom har det vært vanskelig å styre unna Pasha i Norge. Det som kanskje har gjort rap-talentet ekstra spennende er interessen som nå også kommer fra utlandet; unntaksvis snur internasjonale musikkpresse seg mot Norge, og Pasha hauses frem.

Pasha er allerede godt i gang med å markere seg, med braksuksess på Rockefeller i 2019, konserter i USA og radiolåtene «Chili» og «Throw a Party» er Pasha allerede godt i gang med å vise verden hvem Pasha er.

Billpris 200,- + avg

Dørene åpner 19.30

Konsertstart 20.00

Bergens nye kulturscene,
med røtter tilbake til 30-tallet.

Dette er Forum