Rivals Sons

FRA
Thursday
16
.
November
2023
Til
Til
Starter
19:15
Dørene åpner
19:00
Varighet
Sal
Forum Scene
Aldersgrense
18 år

Rival Sons har gjort sitt for å introdusere nye fans til ekte rock 'n' roll!

Med sin kompromissløse tilnærming til sjangeren, har de skapt en kritikerrost katalog som inkluderer utgivelsene Pressure & Time [2011], Head Down [2012], Great Western Valkyrie [2014], Hollow Bones [2016] og FERAL ROOTS [2019]. Sistnevnte representerte et kreativt og kritisk høydepunkt, som sikret et par GRAMMY® Award-nominasjoner i kategoriene «Best Rock Album» og «Best Rock Performance» for singelen «Too Bad». "Do Your Worst" klatret til #1 på Rock Radio og løftet bandet til et nytt nivå. I skrivende stund har låten over 60 millioner strømminger og regnes som deres største hit noensinne.

For å illustrere deres enorme innvirkning i rocksjangeren har de i løpet av karrieren delt scene med storheter som Black Sabbath, The Rolling Stones og AC/DC til Guns N’ Roses og Lenny Kravitz. De har også hatt æren av åpne TV-serier som The Late Late Show med James Corden.

Til syvende og sist er ikke Rival Sons her for å fortelle deg nøyaktig hva du skal tenke eller føle, men de vil gi deg en fantastisk opplevelse hvis du gir dem sjansen. Musikken svinger og snor seg som aldri før på deres syvende LP i full lengde fra 2023, DARKFIGHTER [Low Country Sound / Atlantic Records] som ble kickstartet av singelen «Nobody Wants to Die».

Torsdag 16. november kan du oppleve Rival Sons på Forum Scene. En kveld du ikke vil gå glipp av!