The Waterboys 18.04.22

FRA
Tuesday
18
.
April
2023
Til
Til
Starter
20:00
Dørene åpner
Varighet
Ca. 1 time 15 min.
Sal
Forum Scene
Aldersgrense

Få band har et så godt live-rykte som The Waterboys. Ledet av den briljante skotske gitaristen og vokalisten Mike Scott har deres innflytelsesrike blanding av folk, rock, keltisk og gospel preget tre tiår med suverene album. The Waterboys har også lagt bak seg hundrevis av strålende show, med flere minneverdige konserter i Bergen. Vi minnes konserten på Logen Teater i 2004, en aldeles forrykende opptreden på Bergenfest 2006, to utsolgte konserter i 2007, utsolgt Peer Gynt i 2012, en regnfull kveld på Koengen i 2014, et fullsatt Grieghallen i 2015 og uforglemmelige konserter på USF Verftet i 2017 og 2019.


Når bandet endelig vender tilbake igjen er det med den etablerte line-upen av keyboardisten "Brother" Paul Brown, den britiske trommeslageren Ralph Salmins og den funky irske bassmannen Aongus Ralston som tar turen med det nye albumet All Souls Hill.


Full av klassisk Waterboys-briljans er «All Souls Hill» ifølge frontmannen «en mystisk, melodisk og emosjonell utgivelse» som «forteller historier, utforsker drømmelandskap og kaster et kaldt, men håpefullt blikk mot det menneskelige dramaet».


The Waterboys er populære som aldri før. Sangene deres har blitt fremført av artister som Prince, Fiona Apple, The Killers og U2 og Låten «The Whole Of The Moon» blir introdusert til en ny generasjon musikkelskere gjennom fjorårets Netflix-film Let It Snow og den populære HBO-serien The Affair. Låtene viser ingen tegn til falming, og det aller beste stedet å oppleve musikken er fremført av opphavsmennene selv i en tettpakket konsertsal.


Vi gleder oss til en perfekt kveld i selskap med Mike Scott og udødelige sanger fra en lang karriere!

Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00
Varighet : ca 1 time og 15 minutter.
Kun sitteplasser
Aldersgrense: 18 år
Servering: Salg av øl/vin og alkoholfritt.
Foto og lydopptak forbudt