Viktig informasjon om dette arrangementet.

Situasjonen rundt Covid-19 påvirker enkelte arrangement, inkluderte dette.

Les mer om hva dette betyr
10
04/2021
10
04/2021
TIL

Trygve Skaug [flyttet til 10.4.2021]

19:00
Forum Scene

Corona-info:

Lørdag 25. april ble det kjent at det nasjonale forbudet mot arrangementer med mer enn 500 mennesker forlenges til 1. september 2020. Som følge av dette kan ikke konserten med Trygve Skaug på Forum gjennomføres på planlagt dato 29. august 2020 (opprinnelig dato 14. mars.)

Ny dato for konserten blir lørdag 10. april 2021.

Info fra Bergen Live:

Kjøpte billetter gjelder for ny dato. Dersom ny dato ikke passer for deg kan billetten refunderes på utsalgsstedet innen 60 dager etter opprinnelig arrangementsdato, i tråd med Ticketmaster sine kjøpsbetingelser. Refusjonsfrist blir i dette tilfellet 29. oktober 2020.

For billetter kjøpt på ticketmaster.no, ta kontakt via deres kontaktskjema. Henvendelser om refusjon behandles normalt i løpet av fem virkedager, men noe ekstra tid bør påberegnes grunnet generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden.

Bergen Live tar sikkerheten til sine gjester, artister og ansatte på høyeste alvor. Vi følger til enhver tid de vedtak som blir gjort av Bergen Kommune og nasjonale myndigheter. Vi takker på forhånd for din forståelse i denne spesielle situasjonen, og håper at du gleder deg sammen med oss til å se Trygve Skaug på Forum 10. april 2021.

Trygve Skaug er en stor formidler som fremkaller latter så vel som tårer. Han har en varme og tilstedeværelse av de sjeldne.Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sangene har ligget til sammen over 180 uker på NRKs lister. Som forfatter har han gitt ut fire diktsamlinger, han har vært landets mestselgende lyriker de siste to årene - og etterhvert også en av Norges mestselgende artister.

Billetter: 490 + billettavgift
Alder: 18 år - vergeordning

Bergens nye kulturscene,
med røtter tilbake til 30-tallet.

Dette er Forum