Trygve Skaug & navngitte menn // Forum Scene

FRA
Friday
15
.
March
2024
Til
Til
Starter
20:00
Dørene åpner
19:00
Varighet
Sal
Forum Scene
Aldersgrense
18 år

Trygve Skaug & navngitte menn klare for Forum Scene i Bergen!


Trygve Skaug er aktuell med singelen "Stor gutt" som også er tittelsporet på plata som kommer på nyåret. 15. mars er Trygve Skaug & navngitte menn klar for Forum Scene.

Skaug er låtskriver, musiker og en av Norges mestselgende poeter. Tekstene hans deles vidt og bredt. Diktsamlingene Følg med nå (2019) og Ikke slipp (2020) er alene trykket i over 42 000 eksemplarer. Også senere samlinger, som Hjemmekamp (2020), Opprykk (2021) og Dikt til navngitte menn (2022), har blitt oppsiktsvekkende suksesser. I et intervju med VG sier Trygve Skaug selv om suksessen: – At folk finner trøst i mine ord, trøster meg også. Tekstene mine er skrevet veldig nakent, ærlig og upretensiøst. Derfor treffer det meg hardt når jeg kan være der for andre.

Han var vokalist i bandet St Morritz siden oppstarten i 2006, men i 2012 gikk han solo. Etter dette har han utgitt fire egne album, og i 2017 ble den folkekjære poeten og artisten nominert til Spellemannprisen for albumet Sanger du skal få når jeg dør. Våren 2021 deltok han i TV2s populære program Hver gang vi møtes. Senere samme år ble han tildelt Bjørg Vik-prisen for "... evnen til å nå ut, treffe og gi litterære opplevelser for mange med sine dikt. Ved bruk av nye formidlingskanaler som instagram og andre sosiale medier, har prisvinneren fått nye generasjoner til å lese poesi."

«Stor gutt» et album Trygve er svært stolt over.

- Jeg hadde sett en dokumentar om Bob Dylan i studio og fikk veldig lyst til å forsøke å spille inn ei plate sånn som man spelte inn plater før.
Uten masse takes og pålegg, men bare være en svær gjeng i studio som spilte alt sammen sammen, sånn på gamle måten. Bare se hva som skjer, liksom.
Så begynte jeg å ringe rundt og alle mine favoritter ble med, og i dag kan jeg si at vi blir en like staselig gjeng med på tur på nyåret.

Trygve Skaug tok med produsent Torgeir Waldemar i spissen for å lage plate på gamlemåten.
Richard Krantz, Audun Erlien, Arne Aasland, Kristofer Staxrud, Christer Engen, Jenny Zett og Eirik Fjelde ble låst inne hos Bror Forsgren i Studio Paradiso i ei uke med ti låter til et musikalsk og sosialt eksperiment.

Spise, drikke, bli kjent, øve, spille inn live uten klikk og pålegg, og la det bli som det blir. Og det ble noe annet.

Trygve Skaug & navngitte menn er klare for Forum Scene 15.mars, og med seg har han et stjernelag av musikere.

Konsert: Fredag 16.mars 2024 kl. 20:00

Dørene åpner: kl. 19:00

Billett kategorier fra kr. 450,- + bill. avg.:

* Stående billetter på parkett

* Sittende - nummererte seter i amfi.